Ja si të dilni në fotografi si modele të vërteta…6 RREGULLA të arta – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Ja si të dilni në fotografi si modele të vërteta…6 RREGULLA të arta

Ja si të dilni në fotografi si modele të vërteta…6 RREGULLA të arta

Ka shumë njerëz që në foto janë më të pashëm se në realitet dhe e kundërta. Trupi i njeriut është një instrument dhe duart janë gjithmonë për t’u mbajtur diku, këmbët për të ecur dhe sytë për të parë. Çfarë bën diferencën? Ne mund t’i fshehim gjithë të tjerat poshtë rrobave, makijazhit ose të rregullojmë mënyrën e pozimit. Ne besojmë se nuk ka njerëz të shëmtuar në botë. Gjithçka që ju duhet është të mësoni disa poza bazë. Me poshte keni edhe disa foto ilustruese te cilat nuk do tju zhgenjejne nqs i merrni parasysh.
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729