Ja si të keni VITHE perfekte në kushte shtëpie, sekreti i VIPAVE… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Ja si të keni VITHE perfekte në kushte shtëpie, sekreti i VIPAVE…

Ja si të keni VITHE perfekte në kushte shtëpie, sekreti i VIPAVE…

Ndërkohë që ne të të gjitha djersijmë për të pasme perfekte, është e vështirë të dish ekzaktësisht cilat lëvizje funksionojnë.

Bazaar ka realizuar këtë video me Anna Kaiser nga AKT InMotion për të marrë lëvizjet më të mira për vithe të mbledhura dhe të tonifikuara. Në këtë video, do të mësoni se si në shtëpinë tuaj do të mund të bëni ushtrime efektive për ngritjen e prapanicës.

Në të njejtën kohë do t’i forconi vithet, kurse me ushtrimet e rregullta do të keni rezultate fantastike. Ndani 15 minuta për çdo ditë rreth një muaj dhe nuk do të pendoheni.

Bëni gati trupin sepse me keto ushtrime ne kushte shtepie vera do te jete e gjitha juaja. Shiko videon me poshte per ushtrimet
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729