7 VIPAT shqiptare që kanë bërë operacion gjoksin, edhe pse nuk e pranojnë…(FOTO) – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

7 VIPAT shqiptare që kanë bërë operacion gjoksin, edhe pse nuk e pranojnë…(FOTO)

7 VIPAT shqiptare që kanë bërë operacion gjoksin, edhe pse nuk e pranojnë…(FOTO)

Flitet shume per operacionet plastike te Vipave shqiptare. Duke filluar qe nga opercionet dhe nderhyrjet ne fytyre deri ne operacionet e gjoksit apo pjese te tjera te trupit. Shume prej vipave nuk i pranojne keto nderhyrje por jane te dukshme dhe nuk kemi pse te dyshojme kur behet fjale per operacionin e gjoksit. Nje prej tyre qe e ka pranuar publikisht eshte Ciljeta, ajo ka bere nje zvogelim te gjoksit. Dafina Zeqiri njihet per ndryshime te theksuara ne madhesine e gjoksit e cila eshte e dukshme edhe nge fotot e treguara me poshte. Ne fotot e meposhte jane 7 personazhe te famshme qe e kane kryer kete nderhyrje.

1. Roza Lati (e ka pranuar) 2. Ciljeta Xhilaga (e ka pranuar) 3.Vildane Zeneli 4. Rozana Radi (e ka pranuar) 5. Zajmina Vasjari 6. Aferdita Dreshaj 7. Dafina Zeqiri
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729