E dini sa vjeç është Vera Grabocka? Nuk do ta besoni… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

E dini sa vjeç është Vera Grabocka? Nuk do ta besoni…

E dini sa vjeç është Vera Grabocka? Nuk do ta besoni…

Sa vjeç mendoni se është Vera Grabocka?

Të gjithë e dimë se nuk është aspak etike të flitet për moshën e një gruaje në nivel shifrash, por është e pamundur të mos e përmendesh Verën si shembull të ‘rinisë së përjetshme.’

Energjia e saj dhe fiziku i saj joshës, ngjall kuriozitetin e gjithësecilit për të ditur sa sa vjeç është ajo realisht.

Besoj të gjithë e keni parë atë nëpër provat e spektakleve që sjell në televizionin Klan.

Atëherë po ua shuajmë kureshtjen!

Ju bëjmë me dije se Vera Grabocka është 70 vjeç dhe së shpejti mbush 71, edhe pse në të vërtetë nuk duket aq kurrsesi.

Për t’u komplimentuar, apo jo? /tiranaflet.al
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729