Si të realizoni një MAKEUP natyral në 5 minuta… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Si të realizoni një MAKEUP natyral në 5 minuta…

Si të realizoni një MAKEUP natyral në 5 minuta…

Që të arrihet një grim perfekt dhe sharmant duhet të kien parasysh disa gjëra. Së pari mënyra e trukimit varet nga forma e fytyrës, kolori i flokëve dhe veshja. Pra, janë shumë detaje që duhet të merren parasysh përpara se të bëjmë një grim.Për fytyrat ovale, me sy të mëdhenj në formë bajame nuk këshillohet përdorimi i grimit të thjeshtë. Më pas mbi fytyrën tuaj vendosni kremin. Mangësitë që dalin nga kremi dhe njollat që mund të ndodhen në sipërfaqe, eliminohen me anë të korrektorit. Make-up dhe pudra vendosen në të gjitha pjesët e fytyrës, edhe në buzë. Kjo krijon lehtësi në lyerjen përfundimtare, të buzëve, syrit, të “ruzh-it” të faqeve. Per te realizuar nje grim natyral shikoni videon me poshte.
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729