Ja si të bëni një PENEL perfekt në 3 hapa… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Ja si të bëni një PENEL perfekt në 3 hapa…

Ja si të bëni një PENEL perfekt në 3 hapa…

Vendosja e pennelit ose në shumë raste e lapsit në pjesën e sipërme të syve është dhe veprimi më i vështirë që ne mund të ndeshim gjatë realizimit të grimit. Madje behet shkak edhe per prishjen e te gjithe grimit qe mezi kemi bere tek syte.Ndaj vendosem tju sjellim kete tutorial dhe mos mundoheni me per nje penel perfekt.Në videon e mëposhteme ju do të shikoni se si mund ta vendosni në mënyrë të shpejtë dhe të rregullt vijësimin e pjesës së sipërme të kapakut të syrit, një teknikë që në pamje të parë duket e vështirë por që me pak përqëndrim realizohet shumë lehtë.Shikoni videon me poshte per ta realizuar penelin fare fare lehtesisht si nje profesioniste e vertete
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729