10 transformime të pabesueshme falë MAKEUP-it… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

10 transformime të pabesueshme falë MAKEUP-it…

10 transformime të pabesueshme falë MAKEUP-it…

Kur u paraqitën blogeret, ato filluan të ekspozojnë me të madhe mënyrën e aplikimit të grimit, stilet e ndryshme dhe se çfarë mrekullira mund të bëjë makeup-i në fytyrën tuaj. Çdo problem, parregullsi, mungesë, lëvizjet me brushë e gjithçka rreth grimit, mund të mësoni gjatë transformimit të madh përmes videos që kemi paraqitur se si janë dukur “para dhe pas.Mjafton ta shikoni vetëm njërën në “flash” dhe atë tjetrën duke parë se çfarë mund të bëjë grimi ndryshimin drastik.Grimi fsheh edhe disa nga problemet më të madhe që lëkura juaj mund të ketë, të tilla si puçrra në fytyrë, sidomos në periudhën adoleshente.Shikoni videon me poshte dhe nuk do tu besoni syve per transformimet qe do kene personazhet vetem nga grimi.
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729