Ja 5 GABIMET që femrat bëjnë me buzëkuqin… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Ja 5 GABIMET që femrat bëjnë me buzëkuqin…

Ja 5 GABIMET që femrat bëjnë me buzëkuqin…

Buzëkuqi është një ndër produktet komzetike më të shitur të të gjitha kohërave, nëse duhet të flasim me gjuhën e shifrave, mund të themi se 92% e femrave kudo në botë e përdorin. Sipas revistës së njohur Glamour, një grua përdor 2-4 kg buzëkuq, pa përmendur edhe sasinë që ”hamë”ndërsa lëpijmë buzët. Por, jo gjithmonë buzëkuqi që përdorim është në harmoni të plotë me pjesën tjetër të grimit. Më poshtë do të njiheni me tre gabimet që bëni çdo ditë, por që nuk ua thotë njeri. Si psh:Vendosni fondatinë mbi buzët e çara,Nuk aplikoni buzëkuqin njëtrajtësisht,Nuk përdorni nuancën e duhur etj. Per me shume shikoni videon me poshte si ti shamngni keto gabime qe buzet tuaja te duket te plota dhe perfekte…
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729