Ja si të përcaktoni formën e VETULLAVE në bazë të formës së SYVE tuaj…(foto) – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Ja si të përcaktoni formën e VETULLAVE në bazë të formës së SYVE tuaj…(foto)

Ja si të përcaktoni formën e VETULLAVE në bazë të formës së SYVE tuaj…(foto)

Definoni sytë: Sikurse korrniza e fytyrës edhe forma e duhur e vetulave ia vlen të zbulohet. Si mund të dalloni se cila formë është më e mira për ju?
Keni sy të mëdhenj: Provo trashëse të vetullave. Lehtësisht nënvizoni vetullat me laps ngjyrë kafe apo pudër, pastaj me lëvizje të shkurta të jashtme ngjyrosini brenda.
Screen Shot 2015-10-09 at 5.08.44 PM

Keni sy të vegjël: Provo një hark të vogël. Skajet e jashtme të syve janë vendi ku duhet të përfundojnë vetullat. Mbusheni pjesën e rralë me qime apo hiqni qimet që dalin nga këta kufij.

Screen Shot 2015-10-09 at 5.10.03 PM

Keni sy ovale: Provoni një hark të lartë dhe këndor. Që të gjeni pjesën më të mirë për harkun tuaj, drejtojeni lapsin me skajin e vrimës së hundës dhe me mesin e syrit. Aty ku prek lapsi, shkulini vetullat.

Screen Shot 2015-10-09 at 5.09.12 PM/femra.net/
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729