Ja si ti trajtoni flokët në ditët me SHI… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Ja si ti trajtoni flokët në ditët me SHI…

Ja si ti trajtoni flokët në ditët me SHI…

Ju ka ardhur në majë të hundës bishti tradicional dhe flokët e lëshuar janë një mision i pamundur me këtë mot të paqëndrueshëm? E dimë ç’doni të thoni!Për t’i dhënë një frymë të re bishtit tuaj të zakonshëm, ju vjen në ndihmë parukieri yjeve Anh Co Tran, i cili zbulon sesi mund të realizoni një bishtin me nyje, një pamje që duket tepër e ndërlikuar, por që në fakt nuk është aspak i tillë.

Ndajini flokët në dy pjesë

Kalojeni njërën anë mbi tjetrën

Lidhini duke formuar një nyje

Fiksojini dy pjesët me anë një lidhëseje flokësh

Mbulojeni lidhësen me një tufëz flokësh dhe fiksojeni me karficë

Dhe, ja bishti juaj me nyje
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729