5 ditët më të mira të muajit Mars për të prerë flokët - Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

5 ditët më të mira të muajit Mars për të prerë flokët

5 ditët më të mira të muajit Mars për të prerë flokët

Astrologët, siç e dini, janë në gjendje të shpjegojnë gjithçka na ndodh në jetë me lëvizjen e Hënës, ata gjithashtu janë në gjendje të shpjegojnë ditët më të mira për të prerë flokët.Nuk mbeten thjesht këshillat e gjysheve. Edhe flokët, të gjatë apo të shkurtër, ndikohen nga Hëna dhe sinjalet e saj.

Nëse i presim në ditët më të mira, atëherë stimulojmë rritjen ose jo në periudha të ndryshme.Sa i përket muajit mars, astrologët thonë se ditët më të mira për të prerë flokët dhe për të stimuluar rritjen e tyre janë:

19 mars, 2018
20 mars, 2018
21 mars, 2018
24 mars, 2018
31 mars, 2018
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729