Ja në cfarë moshe duhet të bëni fëmijën e parë, flasin ekspertët… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Ja në cfarë moshe duhet të bëni fëmijën e parë, flasin ekspertët…

Ja në cfarë moshe duhet të bëni fëmijën e parë, flasin ekspertët…

Duket se në ditët e sotme gratë për arsye të ndryshme preferojnë të sjellin ne jetë fëmijën pas moshës 30 vjeçare. Sipas studimeve, mosha mesatare e lindjes së fëmijës në vendet e zhvilluara është 31 vjeç. Ajo që duhet të dini është se mosha e madhe e nënës ka përfitime në aspketin e zhvillimit social të fëmijës. Sipas tyre fëmijët do të kenë më pak probleme sociale nëse nëna ka një moshë midis 30-40 vjeç.

Fëmijët kanë më pak probleme sociale: Sipas ekspertëve këta fëmijë kanë më pak probleme emocionale dhe sociale deri në moshën 11 vjeçare. Studimi është kryer në Universitetin Aarhus në Danimarkë dhe është botuar në revistën European Journal of Developmental Psychology.Sipas tyre dicka e tillë ndodh për faktin se nënat në moshë më të madhe janë më pozitive në drejtim të pri
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729