Ja modeli i palltos që ju përshtatet në bazë të formës së trupit… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

Ja modeli i palltos që ju përshtatet në bazë të formës së trupit…

Ja modeli i palltos që ju përshtatet në bazë të formës së trupit…

Palltot dhe peliçet janë një Must në garderobën e femrës ! Trendet ndryshojnë vit pas viti, por ju duhet të blini zgjuar e të zgjidhni atë model që ju shkon përshtat ! Jemi pikërisht në sezonin e duhur për të hedhur krahëve një pallto, por përpara se ta bëni këtë mësoni më poshtë se cili është modeli që ju shkon sipas formës së trupit

1.Nëse jeni trup vogël provoni një peliçe të shkurtër jo shumë voluminoze, por qimeshkurtër

2.Trupave të gjatë dhe te dobet si Taylor Swift ju shkon palltoja SLIM

3.Nëse keni shpatulla të gjera, provoni një pallto me shpatulla të rëna

4.Trupave me forma te kolme si psh Kim Kardashian u shkojnë palltot të cilat lidhen me rrip në mes. 

5.Bëni mirë të zgjidhni një pallto me jakë V ose nje pallto me detaje perpara nëse keni gjoks të madh si Scarlet Johansson

6.Trupave në formën e dardhë si JLO  u shkojnë palltot me jakë të rënë, por jo pas trupit.
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729