8 mënyra efektive se si të holloni fytyrën në kushte shtëpie – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

8 mënyra efektive se si të holloni fytyrën në kushte shtëpie

8 mënyra efektive se si të holloni fytyrën në kushte shtëpie

Shumë njerëz preferojnë të kenë një fytyrë më të hollë dhe të tonifikuar. Ndonjëherë dietat ju ndihmojnë të bini në peshë por fytyra sërish nuk ndryshon.Për të ndryshuar formën e fytyrës dhe për tu dukur më të hollë duhet të keni parasysh disa ushtrime efektive.

Bëni të katërta shkronjat nga një herë aq sa ju të mundeni.

Përsëriteni 3 herë, 5-10 sekonda.

Mbani kokën drejt dhe më pas ngriheni lart rreth 10-15 herë.

Përsëriteni 5 herë.

Qëndroni në këtë pozicion 3 minuta.

Qëndroni 10 sekonda në të njëjtën anë.

Përsëriteni 5-6 herë, qëndroni 5-10 sekonda.

Përsëriteni 10 herë.

Qëndroni 30 sekonda përsëriteni 10 herë.




Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729