FEMRA KUJDES: Nëse bëni këto veprime para se të flini do plakeni 2 herë më shpejt… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

FEMRA KUJDES: Nëse bëni këto veprime para se të flini do plakeni 2 herë më shpejt…

FEMRA KUJDES: Nëse bëni këto veprime para se të flini do plakeni 2 herë më shpejt…

Shumë dama pas ditës së lodhshme mezi presin që të shkojnë në krevat për të fjetur dhe harrojnë kurën e obligueshme para gjumit. Nuk duhet harruar që kemi vetëm një fytyrë, e cila, nëse rrudhet, kthim prapa nuk ka.

Prandaj është me rëndësi t’u përmbaheni këtyre ritualeve para se të shkoni në gjumë:

Ngadalësoni plakjen e lëkurës. Çdo natë lëkura rigjenerohet, ndërkaq ju jini ajo që i ndihmoni të rigjenerohet. Nëse nuk është e pastër, rigjenerohet më ngadalë, ndërkaq kjo do të rezultojë me shfaqjen e shpejtë të rrudhave.

Ushqejeni fytyrën tuaj. Para se të shkoni të flini gjumë, patjetër qitni në fytyrë kremin hidratues, ushqyes, i cili, sipas mundësive, përmban në vete antioksidante.
Lëkura e buzëve është e hollë dhe posaçërisht e ndjeshme, andaj është me rëndësi ta hidratizoni para se të shkoni në krevat për të fjetur. Lyeni çdo mbrëmje me balsam në mënyrë që të mos jenë të thata dhe të mos pëlcasin.

Patjetër hiqeni grimin para se të flini gjumë dhe pengoni plaken e parakohshme të lëkurës dhe shfaqjen e qeskave në gropat e syve.
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729