6 mënyra si ti beni meshkujt të cmenden pas jush… – Keshilla Bukurie

Gjithçka për Femrat

6 mënyra si ti beni meshkujt të cmenden pas jush…

6 mënyra si ti beni meshkujt të cmenden pas jush…

Edhe pse çdo mashkull ka shije të ndryshme për femrat, ekzistojnë disa gjëra të cilat ata i duan t’i shohin në trupin e femrës.Meshkujt zakonisht në trupin e femrës i tërheqin karakteristikat të cilat tregojnë shëndet të mirë dhe plleshmëri.

1.Bel të hollë dhe ije të gjera
Këto karakteristika meshkujt i lidhim me lindjen e fëmijëve. Pavarësisht a ka të bëjë me lindjen apo jo, shumica e meshkujve dëshiron të shohë bel të hollë dhe prapanicë të madhe tek femrat.

2.Zë të lartë
Meshkujt zërin e lartë dhe të këndshëm tek femrat e lidhin me rininë dhe feminitetin.

3.Flokë të bukur
Flokët të shëndetshëm, të shkëlqyeshëm, të dendur dhe të gjatë janë diçka që çdo mashkull i do. Këto karakteristika të flokëve lidhen me shëndetin dhe kultivimin.

4.Buzëqeshja
Femra e buzëqeshur dhe e lumtur është diçka që rrezaton shumë e bukur. Meshkujt duan që tek femra të shohin buzëqeshjen dhe pas buzëqeshjes edhe dhëmbë të bukur.
5.Pak grim
Edhe pse shumica e femrave konsiderojnë që duhet patjetër të jenë shumë të zbukuruara (me grim) në mënyrë që të joshin gjininë e kundërt, kjo është lajthitje. Meshkujt duan që tek femra të shohin bukurinë natyrore.

6.Ngjyra e kuqe
Kjo ngjyrë është ngjyrë e epshit dhe shton joshjen. Kjo është rregull jo vetëm te njerëzit, por edhe tek shtazët. Kur femra bart fustan të kuq apo i bën buzët të kuqe, ajo bie më mirë në sy.
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/keshilla/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729